Hallo, ik ben Angelika. 

Mensen helpen zit in mijn bloed. Het geeft me een enorme boost als ik zie dat mijn cliënten volledig ontspannen, opgelucht of zelfs als herboren naar huis terugkeren. Ik mag een bijdrage leveren aan het belangrijkste wat er is: jouw geluk, welzijn en gezondheid. Iets mooiers kan ik me niet voorstellen.

Lange tijd wist ik echter niet hoe ik mijn passie voor het helpen van mensen vorm kon geven. Ik was verzorgende bij een oudere man thuis. Hij was als een vader voor me en spoorde me aan om mezelf te ontwikkelen. "Je kunt alles, als je maar wilt," zei hij.

Via een cursus sportmassage gingen de balletjes rollen en vond ik mijn weg. Waar ik eerst vooral gericht was op het aanleren van klassieke massagemethoden en medische basiskennis, raakte ik al snel geïnteresseerd in de vragen die niet beantwoord werden: waarom verkrampen bepaalde spieren zich? Waarom verschijnen bepaalde klachten? Welke verbanden schuilen hierachter?

Ik had behoefte om de mens meer als een geheel, als een holistisch wezen, te beschouwen. In de oosterse geneeswijzen, en met name in Shiatsu, vond ik uiteindelijk de holistische aanpak die ik zocht. Sinds die tijd heb ik me
verder verdiept in oosterse wijsheden, methodieken en behandelmethoden en die verdieping blijft gaande. Dat is een verrijkend proces, vooral omdat ik deze verrijking mag overbrengen aan mijn cliënten.Ik heb de volgende cursussen en opleidingen met succes afgerond:

N.E.S.M. Opleiding Sportverzorging & Massage 2006

Cursus HotStone Body Massage bij Signora Collina 2006

Cursus TouchPro® Europe Practitioner (Institute of Chair Massage) 2007

Cursus Voetzool Reflex (naar lering van Eunice Ingham) 2007

1-jarige basisopleiding Shiatsu masseur (Instituut voor Shiatsu Massage Therapie)2009

3-jarige opleiding Shiatsu therapeut (Instituut voor Shiatsu Massage Therapie) 2012

Opleiding Westerse Medische Basiskennis (CPION / SHO) 2014

3-jarige opleiding acupunctuur 2016-2019 ICZO (Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen)