Ontspannings massage

Deze basismassage wordt gegeven vanuit een klassieke ontspanningsmassage. Aan bod komen, effleurages, knedingen en intuitief met warmte, aandacht, respect en gevoel! Hierdoor ontstaat een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken, die heerlijk en ontspannend is om te ondergaan. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid. Naar keuze worden voeten, benen, rug, armen, nek tot aan het gezicht toe gemasseerd. Een gehele lichaamsmassage is uiteraard ook mogelijk.

Voor wie is deze massage geschikt?

  • - als cadeautje voor jezelf na, of tijdens een drukke werkweek.
  • - als je je vermoeid en uitgeblust voelt.
  • - als je even heerlijk wil ontspannen en je je gedachten even " op nul " wil zetten.
  • - als je last hebt van verkrampte of pijnlijke spieren.
  • - als je (weer) in contact met jezelf wil komen.

Wat is het effect van een ontspanningsmassage?

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Ook zult u merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Een ontspannings massage duurt 60 minuten.

Boek je massage hier bij Feniks massages!